Svédpadló lerakás

A svédpadló lerakás előtti anyagbeszerzés

A témánk kezdődjön azzal, hogy megismerkedünk magával a termékkel. Bátran állíthatjuk, hogy a svédpadló a melegburkolatok fenséges, domináns királynője. A svédpadló minősége olyan magaslatokat jelent, ami a luxus kategóriába sorolja. Minőségi foka és az anyagösszetétele az, ami kiemeli a termékkategóriák közül, mindez köszönhető az évszázados hagyományok mellett a mai modern gyártástechnológiai fejlesztéseknek is. Ennek köszönhetően a svédpadlók kínálatában ma már számos felületi kidolgozás is megtalálható.

A svédpadló lerakás alapfeltétele a termékismeret

Gyakori hiba egy lapon említeni a svédpadlót a hajópadlóval. A kettő közötti különbség nemcsak látványbeli tulajdonságokban rejlik, de emellett még minőségi tulajdonságokat is rejt. A svédpadló méretei hasonlóak ugyan a hajópadlóéhoz, viszont a gyengébb minőségű puhafából készül hajópadló minden esetben natúr színben és kategorikusan kevésbé kidolgozott panelekből áll. Árkategóriáját tekintve jóval olcsóbb, mint az eredeti svédpadló. A svédpadló tömör keményfából készül és olyan csodálatos szépségekkel kápráztat el minket, mint a büszke Magyar Tölgy, vagy a méltán szépséges Kőris. Kiemelendő tulajdonsága továbbá, hogy bőséges színválasztékból és ugyanennyi felületi strukturáltságból választhatunk az építőipari anyagokat forgalmazó boltok kínálatában.

Hozzájárul a fűtéskorszerűsítéshez

A svédpadló lerakás olyan elképesztő végeredményekkel bír, ami mind a mai napig minket is elismerésre késztet. Ezzel szemben a hajópadló natúr fenyő színe sápadtan és kezeletlenül áll a forgalmazók polcain. Amíg a fenyő hajópadló nem alkalmas padlófűtés burkolására, addig a svédpadló kitűnően biztosítja ilyen módon is az otthonunk melegét. Ennek egyszerű oka az a fa anyagában rejlik. A padlófűtést fenyővel burkolni nem jó választás, hiszen szó szerint maga alá zárja a hőt. A svédpadló lerakás és a keményfa burkolat kiemelkedően jól teljesít együtt ebben az esetben is. A keményfa ugyanis kitűnően átengedi a hőt és folyamatosan tarja is azt.

A svédpadló lerakás kivitelezése szakmunka, ne becsüljük alá a feladatot

Tehát ha már eldöntötte és kiválasztotta az önnek megfelelő svédpadlót, akkor már szembesült is a ténnyel, hogy a svédpadló lerakás nem egy otthon, hobbi szerűen kivitelezhető dolog. A termék ár értéke megkívánja a hozzáértő munkát, és maga a svédpadló lerakás is szakmai képzettséget igénylő feladat. Ez érinti a burkolandó aljzat előkészítését, és a teljes ragasztási folyamatot is. Ismerni kell a fa nedvességtartalmát, a vágások precíz kivitelezését, és a svédpadló lerakás után következő felületkezelést. Nem utolsó sorban a majdani javítási lehetőségeket is. Cégünk húsz éves sikeres működése során kiviteleztünk már számos svédpadló lerakás megrendelést. Adtunk át sikeresen irodaépület vezetői irodáját burkoló padlózatot, de luxusnyaraló padlója is örök darabként szolgál már több ingatlanban is. A leghálásabb munkáink közé soroljuk a svédpadló lerakás kivitelezését, hiszen a fa tisztelete és a természetes anyagokkal való burkolás számos elégedett ügyfelünket nyűgözött már le megrendelőink körében az évek alatt.

Minőségi padló a szenvedélyünk