SPC padló lerakása

Cégünk több mint húsz éve van jelen a szolgáltatóiparban. A hagyományos burkolatok kivitelezésétől kezdve a mai modern burkolóanyagok felhasználásával is folyamatosan garantáljuk a szolgáltatásainkat kedves megrendelőink számára. Az építőanyag ipar újításaival lépést tartva folyamatosan bővítjük a már meglévő magasfokú szakmai tudástárunkat. Így bővült kínálatunk pár éve megjelent az SPC padló lerakása ajánlatunkkal.

Az SPC padló lerakása előtti termékismertetés

Az SPC padló lerakása előtt tudnunk kell azt, hogy mivel is dolgozunk. Az Stone Polimer Composite azaz ásványi polimer kompozíció kizárólag természetes összetevőkből előállított padlóburkoló anyagot jelent. Anyagösszetétele által minősül teljesen környezetbarát termékként. A hagyományos klikkes padlókhoz képest kiemelten tartósabb és keményebb burkoló anyagról beszélünk. Anyagtömörségének köszönhetően a hőmérsékletváltozás során nagyon minimális tágulás-zsugorodás reakciót mutat. Ennél fogva nem kell tartanunk a hőtágulások által jelentkező deformitások kialakulásától.

Az SPC padló lerakása előtt nézzük meg az anyagrétegeket

Hordozóréteg, dekorréteg, kopóréteg és védőréteg. Így épül fel maga a burkolólap. A speciális bevonatának köszönhetően kapunk egy igen erős karcálló járófelületet, ami közkedveltté teszik. A forgalmazó cégek, sajnos a vásárlói kedv növelése érdekében sokszor úgy hirdetik a termékeket, hogy szakértői segítség nélkül is könnyedén telepíthetők. Így került be tévesen a közhiedelembe az is, hogy az SPC padló lerakása játszi könnyedségű folyamat. A kivitelezés nem igényel különösebb szakértelmet. Szakmai elhivatottságunk viszont teljesen ellentmond ennek a kijelentésnek. Így egy rövid burkolási segédletet szeretnénk most az önök részére biztosítani, hogy átláthassák az SPC padló lerakása körüli munkafolyamatokat.

Az SPC padló lerakása körüli téves állítások

Az első téves információ, miszerint az SPC padló elemei, akármilyen már meglévő burkolatra kiválóan felhelyezhetők. Sajnos ez könnyen félreérthető helyzetet generál és ennek köszönhetően fordulnak elő az extrém esetek, ami következtében az SPC padló lerakása tragédiába fulladt. Fontos tudnunk, hogy az SPC padló lerakása nem kivitelezhető habszerkezetű PVC padlóra, párnafára, nem hagyható alatta a már meglévő padlószőnyeg. Ennek oka az előzőekben vázolt anyagtulajdonságokban rejlik. Mi történik, ha nem szabályszerűen használjuk a terméket? Az előzőekben említett hőingadozásra nem reagáló SPC padló burkolatunkat egy meglévő reagens burkolatra telepíteni bátor húzás lenne, és súlyos károsodást okoz a járólapokban. Aljaztelőkészítést, profi illeszkedést, méretezést, és a hibátlan dilatációs rés biztosításával teljesített telepítést, ezt nevezzük minőségi kivitelezésnek. Ha az SPC padló lerakása szakértő burkoló által lett kivitelezve, akkor az garantáltan minőségi munkafolyamatot jelent. Ez tudja csak maximalizálni a termékminőséget. Ezt garantáljuk mi kedves megrendelőink számára.

Az SPC padló lerakása szakember által garantálja csak a termékminőséget

A panelek ragasztását elhanyagolni ugyanez okból nem ajánlott. A ragasztás hiányában az évszakváltást követően már csak foghatjuk a fejünket, ha egy elvált, merev összefeszített SPC padlótáblát találnánk az újonnan burkolt helyiségünkben. Nem véletlenül van tudástára minden

szakmának. Szép magyar közmondások is erősítik azt a hitet, miszerint: „Cipész maradj a kaptafánál!” Az SPC padló lerakása legyen a burkolómester feladata. Várjuk szíves megkeresésüket.

Minőségi padló a szenvedélyünk