Vinyl padló lerakása

Gyors, tiszta munka, ezt biztosítja a vinyl padló lerakása

A jövő innovatív melegburkolati terméke, a vinyl. A mai modern, rohanó életritmusunkat nézve hozzászoktunk ahhoz, hogy a lehetőségeinkhez mérten gyorsan teljesítsük a feladatainkat. Mindenki szereti, ha valami gyorsan és váratlanul felmerülő probléma nélkül valósul meg. Pont a mai kor emberének kényelmét szolgálva fejlesztették ki a vinyl padló burkolatot az építőanyagot gyártó cégek. Előnyös tulajdonságai számos okból teszik kedveltté, és ezeket röviden áttekintve állíthatjuk, hogy az ön burkolandó helyiségeiben is kiváló megoldást jelenthet a vinyl padló lerakása.

A terméktulajdonságok ismertetése a vinyl padló lerakása elött

A prémium minőségű vinyl padlók új generációi kiemelkedő tulajdonságai garantálják a vásárlók elégedettségét. A telepített termék 100%-ban vízálló felületet biztosít, emellett magas kopásállóságot garantál. A sokoldalúsága a felhasználhatóságából fakad, alkalmazható egyaránt vízszintes és függőleges felületen is. Aljzatburkolatként alkalmas előszoba, nappali, konyha, háló, és nem utolsó sorban fürdőszoba burkolására, és vagy zuhanyzóba is. Miután akár 400 m2 -es profilok is kaphatóak ezért a profi kivitelezésünknek köszönhetően a vinyl padló lerakása által biztosíthatjuk az akadálymentesítés kérdését akár otthonunkban, akár irodánkban, akár egyéb sportintézményünkben. Függőleges felületen kiváló falburkoló panelként funkcionálhat. A lehetőségek sora mondhatni végtelen. További kedvező tulajdonsága az, hogy a vinyl padló lerakása nem akadályozza padlófűtő és hűtő rendszer használatát sem. A lépésálló parafa vagy gyári alátéteknek köszönhetően a telepített vinyl padló kivédi a lépések által kialakuló hanghidakat, így válik teljesen zajmentessé a végeredmény.

Az ok, amiért a vinyl padló lerakása szakértelmet igényel

Az általunk kivitelezett vinyl padló lerakása olyan munkaminőséget garantál, ami után a telepített padlózat nem deformálódik, nem válik fel. A megelőző aljzatkiegyenlítés és portalanítás és az ezt követő vinyl padló lerakása után garantáltan nem fog meglepetészszerűen felválni a termék. Kérünk minden érdeklődőt, hogy ne dőljenek be a magukat mesternek hirdető szakbarbároknak, miszerint a vinyl padló lerakása semmilyen előkészítést nem igényel, a termék rugalmassága elbírja az esetleges aljzathibákat. Ez nagyon megtévesztő állítás.

A tökéletesen kivitelezett vinyl padló lerakása

A tökéletes vinyl padló lerakása az előkészítéssel kezdődik. A precíz ragasztáshoz kötelező az aljzatkiegyenlítés és a vízszintes terület biztosítása. Kiérkező kollegánk ezt teljes egészében magas fokon teljesíti, az ön, vagy önök dolga csupán a terület biztosítása és az, hogy megelőző napokban a kiválasztott terméket a célterületen akklimatizálni hagyják. A tekercses vinyl padló lerakása előtti napon a terméket ki kell teríteni a célterületen, így biztosítjuk az anyagfeszültség mentesítését. Ezzel garantáljuk azt, hogy teljesen sima felületet tudjunk biztosítani. Ez természetesen a tekercses vinyl termékekre vonatkoznak, a klikkes rendszerű padlólapok nem igényelnek megelőző terítést, csak szobahőmérsékleten biztosított akklimatizálódást. A tökéletes ragasztás kivitelezése után, a vinyl padló lerakás befejező fázisaként nyomóhengerrel zárjuk a folyamatot. Ezután felkerülhetnek a szegőlécek. Már csak a száradási időt kell kivárnia a megrendelőnek, és el is készült, a minden igényt kielégítő új padlózata. Végszóként és ügyfélelégedettséget növelő hírként közöljük, hogy az általunk kivitelezett vinyl padló lerakását követően az elkészült aljzat 15-20 éves élettartamot garantál.

Minőségi padló a szenvedélyünk