Szolgáltatások

Laminált-padló-lerakás

Laminált parketta lerakás

svédpadló

Svédpadló lerakás

parketta_lakk

Parketta lakkozás

ipari_parketta

Ipari parketta fektetése

szőnyegpadló

Szőnyegpadló fektetése

szalagparketta-lerakás

Szalag parketta lerakás

sport-pvc

Design PVC, PVC padló, Sport padló kivitelezés

parketta-szegélyezés

Parketta szegélyezés

parketta-olaj

Parketta olajozás

parketta-csiszolas

Parketta csiszolás

parafa-parketta

Parafa parketta lerakás

linoleum

Linóleum padló fektetés

hajopadlo

Hajópadló lerakás

hagyomanyos-parketta

Hagyományos parketta lerakás

burkolatvaltozas

Burkolatváltozás

aljzatkiegyenlites

Aljzat kiegyenlítés

Amit a laminált parketta lerakásról tudni érdemes

laminált padló lerakásNapjainkban az egyik legnépszerűbb burkolat a laminált padló. Mint a többi burkolási munkát, ezt is érdemes szakemberre bízni, mert ugyan nem tűnik bonyolult feladatnak, mégis könnyű benne hibát véteni. A laminált padló lerakására kiemelt figyelmet kell fordítani, különben a padló idő előtt tönkre fog menni.

A laminált padló lerakásánál az egyik legfontosabb, hogy az aljzat teljesen egyenes legyen, és ne maradjon nedves rész. Csak így helyezhető le a padlóalátét és szükség esetén a lépéscsillapító. Érdemes már két nappal a laminált padló lerakása előtt a későbbi helyiségbe bevinni a lapokat, hogy átvegyék a levegő hőmérsékletét. A másik dolog, ami nagyon fontos, az a lapok pontos méretre vágása a falnál. Sajnos nagyon előnytelenül mutat már 1-2 mm-es hézag is az utolsó lap és a fal között.

Szeretné elkerülni a fenti problémákat? Bízza profi csapatra a laminált padló lerakását, ehhez keressen fel minket bizalommal! Ne habozzon, kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

A parkettázás előnyei

parkettázás előnyei, padlóOtthonunk kialakításánál nagyon fontos, hogy mindent úgy válasszunk ki, hogy az hosszú távon is praktikus, kényelmes legyen, és még évek múlva is tetsszen. Kiemelten fontos szerepe van a burkolatoknak, ugyanis ezek határozzák meg a helyiségek hangulatát, ezzel pedig befolyásolják az ott tartózkodók közérzetét is. Egy örök kérdés ezzel kapcsolatban, hogy melyik a jobb: a szőnyegpadló, vagy a parkettázás? Cikkünkben bemutatjuk, hogy miért érdemes a parkettázást választani.

Napjainkban igen sokan szeretik az otthonukban is a természetes anyagokat használni: újra divatba jött a fa, a bambusz és a kerámia. Ezek az anyagok természetközelibbé, barátságosabbá varázsolják a lakást. A parketta gyönyörű fa mintája mindig teljesen egyedi, nincsen belőle két ugyanolyan. A parkettázás viszonylag gyorsan elvégezhető, és a helyiség azonnal használható is lesz.

Parkettázáshoz keres megbízható szakembert? Forduljon hozzánk bizalommal; nagy tapasztalattal állunk rendelkezésére! Válassza Ön is a parkettázást, ha hosszú ideig nem szeretne foglalkozni a burkolattal!

Facebook