Parketta csiszolás-lakkozás

Parketta csiszolás-lakkozás, hézagtömítés Bona vagy Murexin PU 80 Bona parketta csiszolásvizesbázisu, selyemfényű, magas kopásállóságú lakkal 1 alap réteg + 2 fedőréteg 1208-960-4murexin_pu-80_lakk_10

Parkettacsiszolással és lakkozással az újra szép otthonért

parkettacsiszolás és lakkozásLegtöbbünknek nagyon fontos, hogy otthonunk rendezett, szép legyen. Ehhez nem csak a rendszeres takarítás tartozik hozzá, hanem az is, hogy ha valami elhasználódik, akkor azt felújítjuk, illetve végső esetben lecseréljük. Ahogy mindenen, úgy a parkettán is elkezd nyomot hagyni az idő vasfoga. Ekkor érdemes igénybe venni a parkettacsiszolást és lakkozást.

Parkettacsiszolással és lakkozással szinte újjá varázsolhatjuk a padlófelületet. A fa parkettáknak az a nagy előnyük, hogy felújíthatóak. Így, amikor a sok használattól kopottá, egyenetlenné és fénytelenné válik, nem szükséges azonnal lecserélni. Egy jobbfajta fa parketta akár többször is csiszolható és lakkozható. Ráadásul ezzel nem csak szebb lesz, hanem növekszik az élettartama is, hiszen az új lakkréteg megakadályozza, hogy szennyeződés, illetve víz kerüljön a z egyes elemek közé.

Amennyiben szeretné igénybe venni a parkettacsiszolási és lakkozási szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal mielőbb! Megadott elérhetőségeinken szívesen válaszolunk a kérdésire.

Facebook